Leziz mi leziz somon tarif Neni Brasserie restorandan geliyor.
600 g kaya tuzu
20 g anason yıldızı
3 adet portakal kabuğu rendesi ve suyu
3 adet yeşil limon kabuğu rendesi
3 adet limon kabuğu rendesi
3 adet kırmızı çiğ pancar rendesi
20 g tane karabiber
400 g toz şeker
2 kg somon fileto
Malzemeleri karıştırıp, somonun altını ve üstünü karışım ile kaplayın ve buzdolabına koyup 24 saat bekletin. Daha sonra, buzdolabından çıkardığınız malzemeleri 1 saat suda bekletin ve süzün.
20 g hardal
150 g zeytinyağı
3 adet yumurta sarısı
5 g sarımsak
3 g tuz 3 gr
1 g karabiber
500 g ıspanak püresi için baby ıspanak
Baby ıspanağı kaynayan suda 1 dakika haşlayıp süzün ve soğuk suda bekletin. Diğer malzemelerin tamamını mayonez kıvamına gelene kadar karıştırın. Daha sonra, ıspanağı soğuk sudan alıp süzün ve sıkarak suyunu çıkardıktan sonra hazırlanan sos ile birlikte blenderden geçirin.
Yeşil elma
Yenilebilen çiçek
Kırmızı soğan turşusu