MİKLA
Şef Mehmet Gürs, 2005’de açtığı Mikla’da geleneksel mutfağın temel taşlarını sarsmadan, şef dokunuşlarıyla günümüze uyarladı. ‘Yeni Anadolu Mutfağı’ konseptini başarıyla kurgulayarak, seçilen malzemeleri uyumla harmanlayarak bir öncü oldu. Ekibiyle birlikte Anadolu’yu dolaştı yöresel malzemenin izini sürerek küçük ölçekli üreticilerle bağlantı kurdu. Mevsimsel döngülere göre değişen menü, sunum ve servisteki yetkinlik Mikla’nın Dünyanın en iyi restoranları arasında yer almasını sağlıyor. Açılışından bu yana değişmeyen ekibi, İstanbul’un görkeminin hissedildiği tarihi yarımada manzarası da artıları arasında.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

19%
18%
19%
30%
13%
Sokak Yemeği Restoranı, Ankara
>
Meyhane, İzmir
>
Et Lokantası / Kebapçı, Bodrum
>
Balık Lokantası, Bodrum
>
Geleneksel Mutfak, İstanbul
>
Uzak Doğu Restoranı, İzmir
>
Balık Lokantası, Ankara
>
bese-helva
Beşe Helva

İzmir - Konak

bese-helva
Beşe Helva

İzmir - Konak

a-la-vita-pizza
A La Vita Pizza

Antalya - Muratpaşa

lokanta-mia-ev-yemekleri
Lokanta Mia - Ev yemekleri

Antalya - Muratpaşa

arka-pizza
Arka Pizza

Bodrum - Muğla

buber-cigerci
Büber - Ciğerci

Bodrum - Muğla