BLOG YAZISI

Türkiye Gastronomisini Nasıl İhraç Edelim?

Müge Akgün

turkiye-gastronomisini-nasil-ihrac-edelim-
Türkiye Gastronomisini Nasıl İhraç Edelim?

Hafta başında T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Tuna Turagay’ın katılımıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) çatısı altında bulunan Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB)tarafından düzenlenen gastronomi ihracatı strateji planının konuşulacağı ortak akıl toplantısına katıldım.

Toplantının katılımcıları arasında Ali Alp, Kaya Demirer, Sahir Erozan, Vahap Munyar, Maksut Aşkar, Gamze Cizreli, Ömür Akkor, Ebru Koralı, Müge Sevil, Hakan Güldağ, Gökmen Sözen, Vedat Dilber ve Yavuz Canyazıcı gibi bu konuda söyleyecek sözü olan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gazeteciler, restoran sahipleri, şefler vardı.

DEVAMI >>>

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ