BLOG YAZILARI
Çeşit Çeşit Pancarlı Tarifler
pancar
Kök sebzelerin şifacısı pancar için doğru mevsimdeyiz. Eldivenlerinizi şimdiden hazırlayın ve bu renkli sebze ile yapabileceğiniz tariflere göz atın;
Pancar Turşusu
Pancarları haşladıktan sonra sarımsak ve sirke ile bir gün dinlendirip pancar turşusunun müthiş lezzetine kavuşabilirsiniz.
Pancar Salatası
Bir adet haşlanmış, doğranmış pancarın üzerine maydanoz, mısır, zeytinyağı, tuz ve limon ilave ederek çok pratik bir salata yapabilirsiniz.
Pancar Cipsi
Haşladığınız pancarı dilediğiniz şekilde dilimleyin ve üzerine zeytinyağı, biberiye, sarımsak ve diğer baharatlarla harmanlayın. 30 dakika fırınladıktan sonra pancar cipsiniz hazır.
Pancarlı Makarna
Makarnayı pancar suyunda haşlayıp üzerine keçi peyniri rendesi ekleyerek farklı bir makarna yapmaya ne dersiniz?