AQUA RESTAURANT FOUR SEASONS AT THE BOSPHORUS
İstanbul'daki uluslararası zincirlere dahil beş yıldızlı otel restoranlarının şefleri rotasyona dahil ve belirli aralıklarla değiştiği için olduğu için çizgisini koruması kolay olmaz. Four Seasons Bosphorus'ın İtalyan mutfağı ağırlıklı Aqua Restaurant'ı ise açıldığı günden bu yana çizgisini koruyarak, kendini yenileyerek otel restoranı sıradanlığını aşan bir çizgiye sahip oldu. Lezzet, kalite, servis ve sunum her zaman uyum içinde oldu. Tabii bu tutarlılığın ardında işini çok iyi yapan, yerli ya da yabancı başarılı şeflerle çalışmaları geliyor. Şimdi mutfağın başında aynı zamanda otelin Executive Chef'i olan Savaş Aydemir var. Ev yapımı makarnalar ve tatlılar da çok başarılılar.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%