CİBALİKAPI BALIKÇISI
Gazeteci Behzat Şahin'in 18 yıl önce “Artık keyif aldığım işi yapmak istiyorum” diyerek açtığı Cibalikapı Balıkçısı İstanbul'daki balıkçı meyhane geleneğinin en yaratıcı temsilcilerinden. Gelenekselden moderne uzanan çizgideki mezeleriyle ama özellikle de balık ve deniz ürünleriyle yaptığı mezelerin ardında büyük bir arşiv çalışması var. Midyeli barbunya pilaki, Girit ezmesi, topik, lakerda, ev yapımı deniz ürünlü erişte gibi menüde klasikten modern yorumlara farklı çok geniş bir yelpazede çeşitlerin ortak özelliği kaliteli ve taze malzeme kullanımının yanı sıra ortaya çıkan lezzet.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
100%
0%
0%
0%