ÇİYA LOKANTASI
Çiya, Anadolu'nun renkli coğrafyası ve farklı medeniyetlerle zenginleşmiş mutfağını 1998 yılından itibaren Kadıköy Çarşı içindeki sofrasına taşıyor. Alışılagelmişin dışındaki kebap çeşitleri, Gaziantep yöresine ait tencere yemekleriyle ses getirmeye devam ediyor. Menüde yer alan yemeklerin her biri orijinal reçetesine bağlı kalınarak hazırlanıyor. Yemeklerin esaslı tadının arkasında sağlam bir araştırma ve keşif var; bu şekilde kaybolmakta olan yöresel yemeklerin yaşamaları sağlanıyor. Çiya Lokantası'nın menüsünde soğuk mezeler, salatalar, çorbalar, pilavlar ve mevsime göre değişen özel yöresel yemekler bulunuyor. Tatlıları da yemekler kadar esaslı ve başarılı.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
100%