ESCALE
Fransızca'da ‘durak' anlamına gelen Escale de tam bir lezzet durağı. 'Alışveriş merkezlerindeki restoranlarda da iyi yemek olur' anlayışının öncülerinden. Mekanın sahipleri Yücel ve Gülin Özalp, şef Tevfik Alparslan'la birlikte ince eleyip sık dokuyarak günün her saatine uygun çok dengeli bir menü kurgulamışlar. Brasserie tarzının kentteki en başarılı örneklerinden. Kalite ve lezzet çıtasını da her geçen gün yükseltiyorlar. Sadece taze ve mevsiminde malzeme kullanıyor ve menüyü yılda dört kez yeniliyorlar. Malzemeleri geçmişini bildikleri üreticilerden temin ediyorlar. Escale lezzetli yemeklerinin yanı sıra yarı açık mutfağı başta olmak üzere tasarımı ve dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

25%
25%
25%
0%
25%