FEVZİ HOCA ANKARA
Asıl mesleği öğretmenlik olan Fevzi Cimşit nam-ı diğer Fevzi Hoca'nın yemekle ilişkisi öğrencilik yıllarında Trabzon Avni Aker Stadyumu önünde el arabasıyla köfte-balık ekmek sattığı günlere dek uzanıyor. Fevzi Hoca emekli olduktan sonra 2006 yılında Ankara'da ilk şubesini açar. 45'inci yılında ise Çayyolu'nda Ankara'daki ikinci şube gelir. Fevzi Hoca'nın başarısının sırrı taze balık, uygun fiyat, içten servis ekibi ve yaptığı ikramlar. Hamsili kaygana, pilav, hamsi kuşu tava, kuymak, mevsiminde kalkan, palamut, lüferin yanı sıra etli karalahana sarması ve Akçaabat köftesi de denenmeli.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
100%