FRANKIE
Türkiye'nin önde gelen işletmecilerinden biri olan Kaya Demirer'in 2012 yılında açtığı, adını unutulmaz yorumcu Frank Sinatra'dan alan Frankie, İstanbul yeme-içme dünyasının iyi müzik ve iyi yemeğin birlikte sunulduğu az sayıdaki mekânından biri oldu. Bu yıl ise mutfağın başına işini aşkla yapan bir şef Melih Demirel geldi. Akdeniz ve Ege olmak üzere coğrafi işaretli yerel ürünleri kullanarak İstanbul mutfağına özgü yemekleri yorumlayan Melih şefin yeni menüsünde ilik suyuna Malkara mercimek çorba, ev yapımı füme lakerda, portakal ve vanilya soslu fırınlanmış pancar, lor dondurması ile hazırlanan Frankie'nin baklavası gibi hem yaratıcılığı hem de lezzetiyle fark yaratan yemekler var.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%