GRAM
“Bu mesleği yapmamın, aşçı olmamın temel sebebi paylaşmak” diyen şef Didem Şenol'un lokantası Gram da bu felsefeyle kurulmuş. Modern esnaf lokantasıyla yaratıcı şef mutfağını birleştiren bir konsepte sahip. Doğaya saygılı, sürdürülebilir tarımı destekleyen, sadece taze ve mevsiminde ürün kullanan Didem Şenol'un mutfak felsefesinin temelini geleneksel tatları yorumlamak, katkı yapmak, en iyi malzemenin peşinde koşmak yatıyor. Bu yüzden de hemen hemen her ay menülerini yeniliyorlar. Kök sebzeler ile meyveyi, yeşil sebzelerle baklagilleri, etlerle balıklarla narenciyeleri bir arada kullandığı zeytinyağlıları, rengarenk salataları, mücverleri, ana yemekleri, taze makarnalarıyla yaratıcı olduğu kadar sağlıklı mutfağın da öncülerinden. Yemek kitaplarıyla da tasarladığı yemekleri paylaşmayı da seviyor Didem Şenol.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

100%
0%
0%
0%
0%