GÜNAYDIN ETİLER KASAP STEAKHOUSE
Günaydın markasının kurucusu Cüneyt Asan Türkiye'de eti en iyi anlayan ve işleyen, işini aşkla yapan isimlerin başında gelir. Cüneyt Asan'ın başında olduğu Günaydın Etiler Steakhouse, istikrarını koruyan servisi, kaliteli etleri ve sürdürülebilir işletmecilik anlayışı ile haklı bir üne sahip. Balıkesir Gönen'de kurduğu çiftlikten tedarik ettiği etleri özel olarak dinlendirmesi ve Amerikan tarzı et restoranlarındaki gibi servis etmesiyle de öncü olan Asan, ürün ve servis kalitesinin standardını her zaman koruyor. Dry aged tüm çeşitlerinin yanı sıra ızgara köftesi ve hamburgeri de çok başarılı. Patates kızarması da öyle…

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%