KILIMANJARO
Adını Amerika'da bir caz kulübünden alan Kilimanjaro yeni Anadolu mutfağını çok iyi özümsemiş şef Mustafa Otar'ın yönetiminde rotasını çizmişti. Mevsimselliğe önem veriyor, menülerini yılda dört kez yeniliyorlar, içinde yer aldıkları Bomontiada'nın hemen yanı başında kurulan Feriköy pazarı başta olmak üzere malzemelerini küçük üreticilerden temin ediyorlardı. Şef Mustafa Otar bu yılın ortalarında yurt dışına gitmeye karar vererek Kilimanjaro'dan ayrıldı. Şimdi mutfağın başında uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan bir İtalyan şef Fabio Brambilla var. Sunumda değişiklikler olsa da yeni şef menüde radikal değişiklikler yapmamış. Portakallı ılık kereviz, odun fırınında lahana, odun ateşinde yabani mantar, ortaya paylaşımlı bademli firikli kuzu tandır gibi yemeklerde lezzet ve kalite devam ediyor.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
100%
0%
0%
0%