LACİVERT
Anadolu Hisarı'nda 1970'li yılların Yeşilçam filmlerinin ünlü ikiz yalısında yaklaşık 20 yıl kadar önce açılan Lacivert, İstanbul'un manzara ve iyi yemeğin bir arada telaffuz edilebildiği restoranları arasında. Akdeniz mutfağına özgün lezzetleri sunan, deniz ürünleri ağırlıklı restoranın mutfağının başında açıldığı günden bu yana şef Hüseyin Ceylan var. Şefin yenilikçi bakış açısı ile hazırladığı menü mevsimlere göre değişiklik gösteriyor. Türkiye'nin dört bir yanından toplanan peynirler başta olmak üzere yerel ürünlerin yer aldığı pazar brunch'ları da mekanın vazgeçilmezleri arasında.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

17%
50%
0%
33%
0%