NİCOLE
Şef Aylin Yazıcıoğlu'nun zarafeti adeta Nicole restoranın bünyesine ve menüsüne yansıyor. Butik bir şef restoranı olan Nicole'ün mutfağının gücü ve başarısı Yazıcıoğlu'nun tutkuyla bağlı olduğu mevsimsellik ve sürdürebilirlik ilkelerinden kaynaklanıyor. Ayrıca, yetiştirdiği yeni nesil şef adaylarının vizyonlarının geliştirilmesine verdiği emek ve özveri takdire şayan. Yaratıcılığı, ekolojik pazarlardan seçilen sebzeler, meyveler, balık pazarından günlük yerli deniz ürünleri ve Anadolu'nun dört bir yanından seçilmiş ürünlerle harmanlandığında ortaya ayrıcalıklı bir lezzet deneyimi çıkıyor. Önünüze gelen tüm tabakların arkasındaki emek, ince tasarım ve düşünce Nicole'ün yaşam felsefesiyle bütünleşiyor. Yazıcıoğlu aynı zamanda müthiş bir tatlı ustası ve kendi elleriyle servis ettiği 'Meyveli Milföy' süphesiz Nicole' ün imza lezzetlerinden. Tom Tom Suites'in, Adalar'dan, Tarihi Yarımada'ya kadar uzanan manzaralı terasında yer alan restoran adını, Fransisken rahibelerin hastalara şifa verdikleri tarihi binanın yöneticisi Agnes Marthe Nicole'den alıyor.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

50%
50%
0%
0%
0%