ORFOZ
Profesyonel iş yaşamına son verip eşi Güneş Hanım'la Saroz'a yerleşen Selçuk Bozçağa 1986 yılında açmış Orfoz'u. Bodrum'un hatta Türkiye'nin en başarılı deniz ürünleri restoranları arasında yer alan Orfoz, sadece Bodrum sularında çıkan deniz ürünlerini yemeklerinde kullanıyor. Sabahın erken saatlerinde denizden çıkarılan denizkestanesi, tarak, midye, ahtapot asla dondurulmadan gün içinde mutlaka yemek olarak hazırlanıp konuklara sunuluyor. Zeytinyağlarını kendi bahçelerinin zeytinlerini sıkıp üretiyorlar. Bodrum keçi peynirini ise bir yıl dinlendirdikten sonra mezelerinde kullanmayı tercih ediyorlar. Deniz salyangozu, domatesli salatası, ızgara ahtapotu Orfoz'un spesiyalleri arasında yer alıyor.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%