PANDELİ
117 yıllık bir lezzet öyküsü olan Pandeli, iki yıllık aradan sonra yeniden açıldı. 1900'lerin başarılı yemek adabını günümüze taşıyan lokantanın açıldığı ilk günden beri sahip olduğu çizgi korunmaya devam ediyor. Adeta kimliği haline gelen mavi çinilerle kaplı duvarları, kubbeli tavanı, kristal avizeleri ve beyaz masa örtüleriyle Mısır Çarşısı'nın girişindeki, daracık merdivenleriyle ulaşılan eski yerinde. Pandeli'nin tekrar açılışının arkasında sektörün deneyimli isimleri arasında yer alan Gülin-Yücel Özalp yer alıyor. Pandeli'nin mutfağı da son 22 yıllık şefi Abdullah Sevim ve uzun yıllar Şemsa Denizsel ile birlikte çalışan şef Bayram Karaçam'a teslim. Zeytinyağlı ayvalı kök kereviz, patlıcanlı börek, vişneli tirit, közlenmiş patlıcan salatası, kağıtta levrek, manda kaymaklı ayva tatlısı mevsime göre şekillenen menüsünün kış lezzetleri arasındaki birkaç seçki.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%