ŞANS
Üçüncü Levent'te iki katlı bir villada 1992 yılında açılan Şans 26 yıldır standardını koruyor. Özellikle öğlen iş yemeklerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olan, Akdeniz ve Türk mutfaklarından örnekler sunan Şans, kalitesini, servis ve sunumdaki başarısını hiç bozmadı. Dönemsel dalgalanmalardan etkilenmeden yoluna devam etmesinin ardında finans sektöründe faaliyet göstermesine karşın yeme-içme kültürüne gönülden bağlı sahibi Nisa Adato var. Bu yıla bir dizi yenilikle giren, şefini değiştiren mekânın konukları kapıda karşılayan papağanı Yakup, kestane çorbası, favalı enginarı, etli pazı sarması, dana kaburgası, sakızlı fırın sütlaç ve şarap kavı ise değişmeyenleri arasındadır her zaman. Dünyanın en eski gastronomi kuruluşlarından biri olan Chaine des Rotisseurs üyesi olan Şans ‘En İyi İş Yemeği Sunan Restoran' ödülüne de sahip.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%