YEK ALAÇATI
Türkiye'nin yaratıcı şeflerinden biri olan Şef Kemal Demirasal Alaçatı'da Barbun adlı deneysel yemekler yapan restoranıyla yeme-içme dünyasına adım attı. Ardından yerel malzemeyle Ege mutfağını yorumlayan yemekler yaptı ve tadım menüleri sundu. Şimdi ise yoluna yine aynı yerde Alaçatı'ya tepeden bakan bir noktada, sunumlarını ve dekorasyonu yalınlaştırdığı yeni konsepti ‘Yek' olarak devam ediyor. Yerel ve mevsiminde malzeme kullanıyor, deniz ürünleri ve sebze ağırlıklı Ege mutfağını yorumluyor. Bir çok iyi şef gibi yarışı kendinle sürekli yeni denemeler yapmayı seviyor. Ortaya atıştırmalıkların öne çıktığı menüde keçi peynirli kabak çiçeği, mavi kuyruk karides, humus sucuk, şarap soslu midye, deniz ürünlü taze makarna gibi lezzet çıtası yüksek yemekler var.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%