YENGEÇ RESTAURANT
Urla'nın incisi Yengeç'in sahibi Oğuz Özer ve ekibinin mottosu amatör bir ruhla profesyonel çizgide çalışmak. Fiyat-kalite dengesini yıllardır koruyan, mutfağında sadece mevsiminde bulunan deniz ürünlerine yer veren, konukseverliği asla elden bırakmayan samimi bir Ege lokantası burası. Her mevsim uğranılası bir yer havasında. 100'ün üzerindeki mezelerini değişimli ve günlük olacak şekilde taze hazırlıyorlar. Bu mezelerin 32 tanesinin reçetesi müdavimlerine ait. Mevsimine göre değişen balık çeşitleri de maksimum 20'ye geçmiyor. Sakızlı muhallebi, portakallı irmik helvaları bir efsane.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%