YENİ LOKANTA
Şef Civan Er'in 2013 yılında açtığı Yeni Lokanta geleneksel mutfağımızdan örnekleri hafızalarımızdaki tatlarını bozmadan bir üst lezzete taşıyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen malzemeleri geleneksel pişirme yöntemlerini kullanarak yorumluyor. Mutfakta simyacı titizliğiyle çalışan Civan Er, tatlı, tuzlu, acı ekşi dengesini başarıyla kuruyor. Tadım menüsü mevsimsel olarak değişiyor ve birbirinden nefis tabaklar arka arkaya bir lezzet deneyimine dönüşüyor. Kuru patlıcanlı mantı üzerinde yanık yoğurt, cevizli Antep sucuğu, ılık barbunya püresi, zahterli humus, hellimli köfte, karidesli kabak çiçeği kızartması ve asma yaprağında paçanga müdavimlerini yaratmış tatlar arasında. Unu Polatlı'dan getirilen ekşi maya ekmekleri meşe odununda pişiriliyor. Yemeklerde kullanılan kendi üretimleri yoğurt mevsiminde manda sütü ile hazırlanıyor. Kuzu etinden yapılan cevizli sucukları ise Antep'ten. Odun ateşinde pişirilen kaburga Yeni Lokanta açıldığından beri imza tabaklar arasında. Çizgisinden ve kalitesinden ödün vermeyen Yeni Lokanta, istikrarlı, rahat, sakin ve şık ortamı ile şüphesiz yerli ve yabancı müşteriler tarafından en çok beğenilen ve tercih edilen mekanların başında geliyor.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
0%
0%
0%
0%