MAÇA KIZI
‘Maça Kızı' lakaplı Ayla Emiroğlu'nun 1977 yılında Gümbet'te açtığı oteli, oğlu Sahir Erozan'ın kendisine ortak olmasıyla Türkbükü'ne taşıdığından bu yana, anlayışını değiştirmeden Türkiye'yi tüm dünyaya tanıtan bir marka olarak yoluna devam ediyor. Konumu, doğayı bozmayan mimarisi, yalın dekorasyonu, sunduğu lüks kadar, şef Aret Sahakyan'ın başında olduğu restoranıyla da kendinden söz ettiriyor. Maça Kızı restoranında öğle yemeklerinde Türk, özellikle de Ege mutfağını yansıtan bir menü hazırlanıyor. Haftanın belli günleri çıkan mantı, lahmacun ve köftesinin müdavimleri çok. Akşam menüsü ise yerel ve mevsiminde malzemelerle tam bir yaratıcı şef mutfağına dönüşüyor. İki yıl önce yenilenen açık mutfağında pişen, yaratıcılık ve lezzetin harmanlandığı yemekler tam anlamıyla gastronomik deneyim yaşatmakta. Maça Kızı, lezzetin yanı sıra sunum, servis kalitesi ve servis elemanlarının menüye hakimiyeti ile de dünya standartlarını tutturan bir anlayışa sahip. Bunda uzun yıllar Washington'da restoran işleten Sahir Erozan'ın katkısı büyük.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

0%
60%
0%
20%
20%