SUNSET
Barış Tansever'in Boğaziçi Üniversitesi mezunu genç bir girişimci olarak açtığı Ulus Parkı'nın içinde yer alan Sunset Grill Bar, 25 yıldır cazibesini ve popülerliğini yitirmedi. Hem yemekleri hem de müthiş manzarası ile iş yemeklerinin ve özel kutlamaların vazgeçilmez mekânı oldu. İlk açıldığında Kaliforniya mutfağıyla ve dekorasyonda kullanılan tasarım objeleri, sanat yapıtları, özenli servis takımları ve sosyal sorumluluk projeleriyle ünlenen restoran zaman içinde menüsünü çeşitlendirdi. Akdeniz ve Türk mutfaklarından da çeşitler de menüye girdi. 2000'lerin başında Londra'daki ünlü Japon restoranı Nobu'nun kurucu şefi Hiroki Takemura'nın özel menüsüyle Sunset'in mutfağı daha da güçlendi. 2015 yılında mekânın bünyesine eklenen ‘brasserie'de ise daha basit ve kolay hazırlanan yemekler ve atıştırmalıklar sunuluyor. Sunset'in başarısında mutfak inovasyon direktörü, ünlü Fransız şef Fabrice Canelle yönetimindeki mutfak ekibinin sürekliliğinin de payı büyük. Kapıdan her gireni güler yüzle karşılayan deneyimli yönetim ve servis ekibinin de bu sürdürülebilirlikteki katkısını unutmamak gerek.

RESTORANI PAYLAŞ:

RESTORANA BİR EMOJİ BIRAK:

15%
15%
27%
35%
8%