Antalya'nın 4 İncili Restoranları
Seraser
2009 yılında tarihi Kaleiçi’ndeki 300 yıllık bir konakta turizmci Tankut ailesinin açtığı Seraser, geleneksellik ve modernliği hem dekorasyonu hem de yemekleriyle aynı çatı altında sunan bir fine dining restoran. Kebab-ı Seraser, pancarlı ve böğürtlen soslu ördek but, Milano usulü safran ve ilikli risotto, bıldırcın dolması, patlıcanlı keçi peynir sufle ve sushi gibi farklı dünya mutfak larından örneklere menüsünde yer veriyor. Tatlı menüsünde ise Türk kahveli creme brulee, tarte tatin ve modern baklava öne çıkan lezzetler arasında.
7 Mehmet
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ac faucibus tellus. Vestibulum dignissim ut mi a placerat. Cras blandit in sapien sit amet aliquam. Morbi tristique, sem nec tristique facilisis, ligula urna ultricies sem, ut viverra est magna vel neque. In quis egestas nunc, quis tempus ligula. Aenean tincidunt ultricies semper. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Sed metus felis, sagittis ac venenatis ut, blandit quis mi.Asmani
Akra Hoteli'nin teras katında yer alan, göz alıcı Akdeniz manzarasına sahip Asmani kentin önemli fine dining restoranları arasında. Akdeniz mutfakla rından esinlenen yaratıcı tabaklar sunuluyor. Şef Tolga Atalay’ın danışman lığını yaptığı menü “değirmen”, “olta”, “kasap”, “çiftlik” gibi başlıklar altında toplanmış. Morel mantarlı ravioli, safranlı mayonez ve sarımsak çipsle sunulan ızgara kalamar, ayva ve yanık yağlı ince dilimlenmiş bonfile ile tatlılardan ballı yoğurtlu ve dondurmalı Antep fıstıklı katmer en çok beğenilen çeşitler arasında yer alıyor.