İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
GURME YAZILAR | GALERİLER | İLKELER | TEŞEKKÜR | SUNUŞ | 2021

GALERİLER

İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
Restoran Ara
Filtrele
GURME YAZILAR - GALERİLER - İLKELER - TEŞEKKÜR - SUNUŞ - 2021
Restoran Ara
Filtrele
Tüm Blog Yazıları >>>

31.10.2024

2024'te Gastronomi Dünyası: Yenilikler ve Trendler

DEVAMI >>>

28.08.2023

Aynı malzeme ile farklı lezzetler: Somon füme ile neler yapılabilir?

DEVAMI >>>

Bayat Ekmekleri Nasıl Değerlendirelim?

Bayatlayan ekmekleri çöpe atmak yerine gelin bu yöntemlerle değerlendirip, yenilebilir hale getirelim;

Galeta Unu

Bayatlayan ekmeklerinizi fırında kurutup, rondodan geçirerek galeta unu elde edebilirsiniz. Köfteleriniz için hazırda olması da pratik bir seçenektir.

Pizza

Ekmekleri dilimleyin ve sütle ıslatarak birleştirin. Pizzanızın tabanı hazır bile!

Kruton

Bayatladığını düşündüğünüz ekmekleri küp küp doğrayın, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlayın. Fırında pişirin ve çıtır çıtır krutonlarınız hazır. Domates çorbasının yanında servis edebilirsiniz.

Kanepe

Bayat ekmek dilimlerinizin üzerine yumurta, peynir, maydanoz, baharat karışımını sürün ve fırına verin. Ekmekleri istediğiniz boyutta dilimleyebilir ya da dilimlemeden kullanabilirsiniz. Hem beş çayları hem de kahvaltılık için alternatif bir lezzet olacaktır.

Ekmek köftesi

Yumurta, kaşar, baharatlar ve biraz kıyma ile ekmek köftesi yapabilirsiniz. Ekmek köftesinin kızartmasına bayılacaksınız.

Elma ile Yapabileceğiniz Birbirinden Farklı Tatlı Önerileri
DEVAMI >>>
İspanyol Lezzeti Tapas’ı Mutfağınıza Taşıyın
DEVAMI >>>
İNCİLİ VİTRİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ

YALI 77, İstanbul
>
LADY BURGER, İstanbul
>
MASA İSTİNYE PARK, İzmir
>
SAKHALIN, Bodrum
>
KARDEŞLER LOKANTASI, İstanbul
>
GEZİ İSTANBUL, İstanbul
>
VOLKAN ŞİŞÇİ KADİR’İN YERİ, Antalya
>
CUMA, İstanbul
>
ONUR KEBAP, Adana
>