Evde Meksika Usulü Taco Yapmanın Püf Noktaları
İki farklı ekmek
Taco için iki farklı ekmek kullanabilirsiniz. Biri çıtır çıtır olan taco kabuğu, diğeri de tortilla ekmeği.
İkisi de farklı lezzet
Mısır unu, normal un, zeytinyağı ve suyu karıştırarak fırında arkalı önlü pişirilmiş bir taco kabuğu elde edebilir; un, kabartma tozu, su ve zeytinyağını yoğurarak daha yumuşak bir tortilla ekmeği de yapabilirsiniz.
Bol malzeme
İç malzemeler biraz sizin neyi sevdiğinize bağlı olarak değişir. Jülyen pişirilmiş kırmızı et, kavrulmuş kıyma, tavuk eti, mantar, kapya biberler en çok tercih edilen iç malzemeler arasında.
Çok çeşitli tatlar
Bol yeşillik, avokado püresi de taconun içerisinde yerini alabilir. Mısır, turşu gibi malzemeler de tacoya hayli yakışıyor. İşin bu kısmı çok zevkli ve tamamen damak tadınıza bağlı.
Elbette acı
Tacoya lezzetini veren şey; sosu. Taco acı bir lezzete sahip. Bu nedenle üzerine hardal, acı sos ve mayonez eklemelisiniz.