İtalyan Mutfağının Vazgeçilmez Lezzetleri
![](https://image-inciligastronomirehberi.hurriyet.com.tr/blog-desktop/bdb4174d-262e-bc45-bfba-bea28a7745f4.jpg)
Beef Braciole
Sığır etinin rulo şekline getirilmesi ile yapılan beef braciole içinde barındırdığı peynir dolgusu ile de sevilen bir İtalyan lezzetidir.
![](https://image-inciligastronomirehberi.hurriyet.com.tr/blog-desktop/c184e63d-165e-81aa-b03d-b82f434d6ba2.jpg)
İtalyan Sosisi Çorbası
İtalyan sosisi ve tortellini kullanılarak hazırlanan bu çorba İtalyan mutfağının vazgeçilmez tatları arasında.
![](https://image-inciligastronomirehberi.hurriyet.com.tr/blog-desktop/2a27204a-cf5b-ba80-aaa0-e3732b170d1a.jpg)
Chicken Parmigiana
Domates sosu ve mozzarella, parmesan ile kaplanmış ekmekli tavuk göğsünden oluşan bir İtalyan yemeğidir.
![](https://image-inciligastronomirehberi.hurriyet.com.tr/blog-desktop/c32a37b1-5bf7-b79d-b3a0-515a44cc0f3e.jpg)
Arancini
Doldurulmuş, ekmek kırıntılarıyla kaplanmış ve derin yağda kızartılmış ve Sicilya mutfağının temel öğelerinden biri olan İtalyan pirinç toplarıdır.
![İNCİLİ VİTRİN](/images/single_inci.png)