İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
GURME YAZILAR | GALERİLER | İLKELER | TEŞEKKÜR | SUNUŞ | 2021

GALERİLER

İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
Restoran Ara
Filtrele
GURME YAZILAR - GALERİLER - İLKELER - TEŞEKKÜR - SUNUŞ - 2021
Restoran Ara
Filtrele
Tüm Blog Yazıları >>>

31.10.2024

2024'te Gastronomi Dünyası: Yenilikler ve Trendler

DEVAMI >>>

28.08.2023

Aynı malzeme ile farklı lezzetler: Somon füme ile neler yapılabilir?

DEVAMI >>>

Kışın Gözdesi Tahin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Susam tohumları sırasıyla elenir, kabukları soyulur ve kabuklarından ayrılır.

Yıkandıktan sonra yüksek derecede uzun süre kavrulur. Oda sıcaklığına getirildiğinde tüketime hazır hale gelir.

Pekmezle birleştiğinde özellikle kahvaltıların gözdesi olan tahin, tatlılarda, yemeklerde ve çeşitli mezelerde kullanılır.

Ortadoğu mutfağında sıkça kullanılan tahin, son yıllarda vegan beslenenler tarafından da tercih edilen bir besin.

Vücudun ihtiyacı olan birçok vitamin ve minerali sağlayan tahinin bilinen en önemli faydası, kış aylarında vücut direncini artırmaya yardımcı olmasıdır.

Elma ile Yapabileceğiniz Birbirinden Farklı Tatlı Önerileri
DEVAMI >>>
İspanyol Lezzeti Tapas’ı Mutfağınıza Taşıyın
DEVAMI >>>
İNCİLİ VİTRİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ

YALI 77, İstanbul
>
LADY BURGER, İstanbul
>
MASA İSTİNYE PARK, İzmir
>
SAKHALIN, Bodrum
>
KARDEŞLER LOKANTASI, İstanbul
>
GEZİ İSTANBUL, İstanbul
>
VOLKAN ŞİŞÇİ KADİR’İN YERİ, Antalya
>
CUMA, İstanbul
>
ONUR KEBAP, Adana
>