İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
GURME YAZILAR | GALERİLER | İLKELER | TEŞEKKÜR | SUNUŞ | 2021

GALERİLER

İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
Restoran Ara
Filtrele
GURME YAZILAR - GALERİLER - İLKELER - TEŞEKKÜR - SUNUŞ - 2021
Restoran Ara
Filtrele
Tüm Blog Yazıları >>>

31.10.2024

2024'te Gastronomi Dünyası: Yenilikler ve Trendler

DEVAMI >>>

28.08.2023

Aynı malzeme ile farklı lezzetler: Somon füme ile neler yapılabilir?

DEVAMI >>>

Sarmayı En Güzel Haliyle Yapmanın 5 Püf Noktası

Yaprak seçimi, lezzetli bir yaprak sarmanın en önemli püf noktası. Etli sarma için ufak, zeytinyağlı için ise daha geniş yaprakları tercih etmelisiniz.

İç harcına ekleyeceğiniz pirinç, bulgur gibi malzemeleri önceden suda bekletirseniz nişastasından arınarak sarmalarınızın daha yumuşak olmasını ve çabuk pişmesini sağlayabilirsiniz.

Zeytinyağlı yaprak sarmasının içinde kullanacağınız pirincin kırık pirinç olmasına özen gösterin.

Pirinciniz pişerken şişecektir. O nedenle yaprağın alabileceği ve şişme hacmini de göz önünde bulundurarak iç malzemeyi yaprağa ekleyin.

Pişerken sarmaların dağılmaması için, tencerenin dibine zeytinyağı ekleyin ve bir sıra şeklinde sarmaları sıkı sıkı dizin. Üzerlerini pişmeye bırakmadan önce porselen bir tabakla kapatın.

Elma ile Yapabileceğiniz Birbirinden Farklı Tatlı Önerileri
DEVAMI >>>
İspanyol Lezzeti Tapas’ı Mutfağınıza Taşıyın
DEVAMI >>>
İNCİLİ VİTRİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ

YALI 77, İstanbul
>
LADY BURGER, İstanbul
>
MASA İSTİNYE PARK, İzmir
>
SAKHALIN, Bodrum
>
KARDEŞLER LOKANTASI, İstanbul
>
GEZİ İSTANBUL, İstanbul
>
VOLKAN ŞİŞÇİ KADİR’İN YERİ, Antalya
>
CUMA, İstanbul
>
ONUR KEBAP, Adana
>