İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
GURME YAZILAR | GALERİLER | İLKELER | TEŞEKKÜR | SUNUŞ | 2021

GALERİLER

İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ
Restoran Ara
Filtrele
GURME YAZILAR - GALERİLER - İLKELER - TEŞEKKÜR - SUNUŞ - 2021
Restoran Ara
Filtrele
Tüm Blog Yazıları >>>

31.10.2024

2024'te Gastronomi Dünyası: Yenilikler ve Trendler

DEVAMI >>>

28.08.2023

Aynı malzeme ile farklı lezzetler: Somon füme ile neler yapılabilir?

DEVAMI >>>

Şimdi Çok Trend: Sarımsaklı Ekmek

Ekmekleri normalden biraz daha kalın olacak şekilde dilimleyin.

Bir kabın içerisinde rendelenmiş sarımsakları zeytinyağı, ince dilimlenmiş yeşil soğan, kekik ve kırmızı pul biberle karıştırın. Dilerseniz maydanoz da katabilirsiniz. Baharatlar ise tamamen sizin zevkinize göre değiştirilebilir, eklenebilir.

Hazırladığınız karışımı ekmeklerin üzerine, tamamını kaplayacak şekilde fırça yardımıyla sürün.

Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır. Afiyet olsun.

Elma ile Yapabileceğiniz Birbirinden Farklı Tatlı Önerileri
DEVAMI >>>
İspanyol Lezzeti Tapas’ı Mutfağınıza Taşıyın
DEVAMI >>>
İNCİLİ VİTRİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ

YALI 77, İstanbul
>
LADY BURGER, İstanbul
>
MASA İSTİNYE PARK, İzmir
>
SAKHALIN, Bodrum
>
KARDEŞLER LOKANTASI, İstanbul
>
GEZİ İSTANBUL, İstanbul
>
VOLKAN ŞİŞÇİ KADİR’İN YERİ, Antalya
>
CUMA, İstanbul
>
ONUR KEBAP, Adana
>