Teşekkür

Teşekkürdummy image

İncili Gastronomi Rehberi ortak akıl ve gerçek bir ekip çalışmasıyla ortaya çıktı. Hürriyet Gazetesi’nin restoranlar için şeffaf bir değerlendirme sistemi oluşturma misyonunu üstlenmesi, Karaca Grup CEO’su Fatih Karaca’nın “Türkiye’de restoranların bir arada göründüğü güvenilir bir rehberin eksikliğini biz de duyuyorduk” diyerek iş birliğini kabul etmesiyle İncili Gastronomi Rehberi projesi hayata geçti.

Bugüne dek yaptıkları çalışmalarla sektöre katkısının büyük olduğunu düşündüğümüz çok değerli isimler onur kurulu üyemiz olmayı kabul ederek desteklerini verdiler. Laleper Aytek, Çiler Geçici, Mehmet Kiralı ve Ahmet Topuzdağ fotoğraf arşivlerini açtılar. Her birine teşekkürlerimiz sonsuz.

Ancak İncili Gastronomi Rehberi’nin asıl kahramanları, yaklaşık 200 kişilik yeme-içme tutkunu gizli müfettişlerdir. Onlar büyük bir özveriyle çalışarak, bizleri yarı yolda bırakmadan, son bir yıl içinde gittikleri restoranları değerlendirdiler. Böylesine kapsamlı bir proje ancak sağlam iş birliğiyle ortaya çıkabilirdi. Her biri projeye inandı ve destekledi. Yanımızda olmaları, eleştirileri, katkıları bize güç verdi, vermeye de devam edecek. Eğer olmasalardı bu projeyi hayata geçirecek enerjiyi ve heyecanı bulamazdık.

Demirören Medya Grubu, Hürriyet Gazetesi ve 360 derece projelerden sorumlu Gupse Özgür bu süreçte bizleri hiç yalnız bırakmadı. Ben ve proje ekibimiz Gamze İneceli, Cemre Narin, Oğul Türkkan, Zeyno Gürses ve Emine Tunadan adına herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Müge Akgün

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ