BLOG YAZILARI

Doğadan Gelen Ürünleri Özenle İşleyen Bir Restoran: TURK

İncili restoranlar

dogadan-gelen-urunleri-ozenle-isleyen-bir-restoran-turk

Dünyanın önde gelen rehberlerine de giren 5 incili Turk Fatih Tutak 16 yıl Uzak Doğu’da yaşadıktan sonra 33 yaşında ünlü bir şef olarak ülkesine dönen Fatih Tutak'ın 2019’da Bomonti’de açtığı bir restoran.

TURK’te sadece yerel ürünler kullanılıyor. Köklerinden ilham alan yeni reçeteler tasarlanıyor ve yeni teknikler geliştiriliyor. Gençlerden oluşan dinamik bir mutfak ekibi ve sürekli değişen mikro sezonsal gastronomik menüsü bulunuyor. Kabuğuyla yenilebilen midye dolma gibi şaşırtıcı ve yaratıcılık çıtası yüksek tabakların bir bölümü menüde her zaman yer alıyor.