Yıllanmış ekşi maya ve organik un çeşitleri ile hazırladıkları ekmek çeşitleri özelliklede karabuğday ekmekleri lezzetli.
Burası aslında Kadıköy çarşı içinde yöresel ürünler satan bir yer. Ancak ekmekleri en başarılı fırınlara taş çıkarırcasına çok lezzetli.
Seçeneği çok ekmeklerinin sırrı katkısız un, içmeyi suyu, ekşi maya ve deniz tuzu. Bröd, Teşvikiye’de.
Maslak’ın sevilen butik fırınlarından biri. Ekmek yapımında kullandıkları tüm malzemeler organik. Çeşitleri yıllardır aynı çizgide hazırlanıyor.
Moda’nın en işlek caddelerinin birinin üzerinde yer alan Naan, Sandy Abut ve Onur Sarpaş imzasını taşıyan şık bir ekmekçi.
Nişantaşı’nın sevilen fırınlarından biri. Karadeniz ekmeği ile sarımsaklı, cevizli ve vişneli ekmek çeşitleri çok beğeniliyor.
Göktürk’te bulunan Pekmek, her hafta düzenli olarak takipçilerine gönderdiği ekmek yazılarıyla tanınıyor. Mehmet Kıvanç Önder’in kendi üretimleri olan siyez buğdayı ve diğer buğday çeşitlerinin ekşi maya ile uzun sürelerde mayalanmasıyla hazırladıkları ekmekleri çok başarılı.
Alman ekmek çeşitlerinin yanı sıra yufkası ve kurabiye çeşitleriyle ünlü bir fırın.
Mısır ekmeği çok başarılı. Pazar sabahları önünde uzun kuyrukların oluştuğu, İstanbul’un en iyi fırınlarından biri.