BLOG YAZISI

Aralık Ayında Hangi Balıkları Yemeli?

Balık

aralik-ayinda-hangi-baliklari-yemeli
dummy image

Aralık ayı, balıkların yağlanıp lezzetlendiği bir dönem. Sağlığımız için baş tacı olan Omega 3’ü bolca barındıran balıklar içerisinde bu ay hangilerini tüketmeli?
Lüfer, torik, palamut aralık ayı içerisinde en yüksek lezzetiyle tüketebileceğiniz balıkların başında geliyor. Çinekop, izmarit ve mezgitten bu ay uzak durulması gerekirken, hamsi, tekir ve barbunya gibi balıklar da bu ay için pişirilmesi en uygun balık çeşitlerindendir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, Ankara
>
Meyhane, İzmir
>
Geleneksel Mutfak, Ankara
>
Geleneksel Mutfak, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, İstanbul
>
Uzak Doğu Restoranı, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, İstanbul
>
Sokak Yemeği Restoranı, İzmir
>
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, Ankara
>
Meyhane, İzmir
>
Geleneksel Mutfak, Ankara
>
Geleneksel Mutfak, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, İstanbul
>
Uzak Doğu Restoranı, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, İstanbul
>
Sokak Yemeği Restoranı, İzmir
>
a-la-vita-pizza
A La Vita Pizza

Antalya - Muratpaşa

a-la-vita-pizza
A La Vita Pizza

Antalya - Muratpaşa

lokanta-mia-ev-yemekleri
Lokanta Mia - Ev yemekleri

Antalya - Muratpaşa

arka-pizza
Arka Pizza

Bodrum - Muğla

bese-helva
Beşe Helva

İzmir - Konak

buber-cigerci
Büber - Ciğerci

Bodrum - Muğla