BLOG YAZISI

Aralık Ayında Hangi Balıkları Yemeli?

Balık

aralik-ayinda-hangi-baliklari-yemeli
dummy image

Aralık ayı, balıkların yağlanıp lezzetlendiği bir dönem. Sağlığımız için baş tacı olan Omega 3’ü bolca barındıran balıklar içerisinde bu ay hangilerini tüketmeli?
Lüfer, torik, palamut aralık ayı içerisinde en yüksek lezzetiyle tüketebileceğiniz balıkların başında geliyor. Çinekop, izmarit ve mezgitten bu ay uzak durulması gerekirken, hamsi, tekir ve barbunya gibi balıklar da bu ay için pişirilmesi en uygun balık çeşitlerindendir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Meyhane, İzmir
>
Uzak Doğu Restoranı, Ankara
>
Et Lokantası / Kebapçı, Ankara
>
Uzak Doğu Restoranı, Ankara
>
Geleneksel Mutfak, İstanbul
>
Et Lokantası / Kebapçı, İzmir
>
Et Lokantası / Kebapçı, İzmir
>
Uzak Doğu Restoranı, Bodrum
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Meyhane, İzmir
>
Uzak Doğu Restoranı, Ankara
>
Et Lokantası / Kebapçı, Ankara
>
Uzak Doğu Restoranı, Ankara
>
Geleneksel Mutfak, İstanbul
>
Et Lokantası / Kebapçı, İzmir
>
Et Lokantası / Kebapçı, İzmir
>
Uzak Doğu Restoranı, Bodrum
>
pacaci-husnu
Paçacı Hüsnü

Bursa - Yıldırım

pacaci-husnu
Paçacı Hüsnü

Bursa - Yıldırım

comedus
Comedus

İstanbul - Beyoğlu

inci-pastanesi
İnci Pastanesi

İstanbul - Beyoğlu

comlek
Çömlek

İstanbul - Üsküdar

topcu-kebap
Topçu Kebap

Antalya - Muratpaşa