BLOG YAZISI

Herkes Çok Sevecek: Kızarmış Sarımsak

Sarımsak

herkes-cok-sevecek-kizarmis-sarimsak
dummy image

Sarımsak sevenlerin bayılarak tüketeceği, sevmeyenlerin tadına baktıktan sonra mönülerine mutlaka katacağını düşündüğümüz kızarmış sarımsak ya da fırında sarımsak hem lezzetli hem de çok faydalı bir seçenek.

Fırınınızı önceden ısıtın. Bir bütün sarımsağın baş kısmını kesin. Kesilmiş tarafları yukarı gelecek şekilde sarımsakları folyoya ve fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine zeytinyağı sürün ve folyoyla iyice sarın. Sarımsakları yaklaşık 45 dakika tamamen kızarana kadar fırında pişirin. İster dilim dilim, ister salatalarınızda sos alarak, isterseniz de yemeklerinizin yanında garnitür olarak tüketebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ
Sokak Yemeği Restoranı, Ankara
>
Et Lokantası / Kebapçı, İstanbul
>
Balık Lokantası, Ankara
>
Sokak Yemeği Restoranı, İstanbul
>
Meyhane, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Uzak Doğu Restoranı, Ankara
>
Uzak Doğu Restoranı, Bodrum
>
Balık Lokantası, Ankara
>
Sokak Yemeği Restoranı, Ankara
>
Et Lokantası / Kebapçı, İstanbul
>
Balık Lokantası, Ankara
>
Sokak Yemeği Restoranı, İstanbul
>
Meyhane, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Uzak Doğu Restoranı, Ankara
>
Uzak Doğu Restoranı, Bodrum
>
Balık Lokantası, Ankara
>
pacaci-husnu
Paçacı Hüsnü

Bursa - Yıldırım

pacaci-husnu
Paçacı Hüsnü

Bursa - Yıldırım

comedus
Comedus

İstanbul - Beyoğlu

inci-pastanesi
İnci Pastanesi

İstanbul - Beyoğlu

comlek
Çömlek

İstanbul - Üsküdar

topcu-kebap
Topçu Kebap

Antalya - Muratpaşa