BLOG YAZILARI
İstanbul'da İftar Yapabileceğiniz Önemli Üç Restoran
iftar
ZENNUP
Mutfağın başında Şef Alper Tuğrul Ünlütürk var. Domates soslu patlıcan sarması, sade yağlı, kestaneli gerdaniye, dana kaburgalı ispir fasulyesi gibi çeşitler tam bir lezzet yolculuğu yaşatıyor.
Seraf İstanbul
Türk mutfağına özgü yemekleri "fine dining" konseptinde sunan Seraf, açıl dıktan sonra kısa süre içinde İstanbul’un önemli lokantaları arasındaki yerini aldı. Mardin kaburga dolmasından Gaziantep’in beyran çorbasına, Süryani usulü içli köfteden Ankara tavaya, lüle kebabından keşkeğe, ezme güveçten kuzu tandıra, semsekten humusa ve tatlı çeşitlerine kadar tüm yemekler ye rel reçetelere uygun olarak yapılıyor.
Hünkar
Hünkar, 1950 yılında klasik bir esnaf lokantası olarak kapılarını Fatih’te açtı. Bugün Türk mutfağının tencere ve zeytinyağlı yemek kültürünü ve geleneğini Nişantaşı Hünkar’da beyaz örtülü lüks bir restoran olarak sürdürüyor.