BLOG YAZISI

İtalyan Mutfağı'ndan Yayılan Lezzet: Gnoochi

gnocchi

italyan-mutfagindan-yayilan-lezzet-gnocchi
dummy image

Bir diğer adıyla Niyokki, ana malzemeleri patates, irmik, buğday unu, yumurta ve mısır unu olan bir İtalyan yemeğidir. Küçük küçük ve kendine özgü bir biçimde hamur haline getirilen gnocchinin farklı pişirme teknikleri vardır. İsteğe göre deniz mahsülleri, ıspanak, karides, midye gibi farklı ürünlerle birleştirilebilir. Patates mantısı da denilen gnocchiyi domates sosuyla birlikte fırınlayarak servis edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK RESTORAN LİSTELERİ
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, İstanbul
>
Et Lokantası / Kebapçı, İzmir
>
Sokak Yemeği Restoranı, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Balık Lokantası, İstanbul
>
Et Lokantası / Kebapçı, Bodrum
>
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, İzmir
>
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, İstanbul
>
Et Lokantası / Kebapçı, İzmir
>
Sokak Yemeği Restoranı, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Geleneksel Mutfak, Bodrum
>
Balık Lokantası, İstanbul
>
Et Lokantası / Kebapçı, Bodrum
>
Şef Restoranı. Bistro. Brasserie, İstanbul
>
Geleneksel Mutfak, İzmir
>
bese-helva
Beşe Helva

İzmir - Konak

bese-helva
Beşe Helva

İzmir - Konak

a-la-vita-pizza
A La Vita Pizza

Antalya - Muratpaşa

lokanta-mia-ev-yemekleri
Lokanta Mia - Ev yemekleri

Antalya - Muratpaşa

arka-pizza
Arka Pizza

Bodrum - Muğla

buber-cigerci
Büber - Ciğerci

Bodrum - Muğla